Márkaképviseletek, kereskedők, Autó, jármű

A auto.lapozz.hu oldal Márkaképviseletek, kereskedők kategóriájában 35 oldal található. Nemzetközi autómárka kereskedők honlapjait találod itt.

BMW Magyarország

Márkaképviselet. Minőség, hatékonyság és innováció: a BMW szerviz jármű karbantartási koncepciójának három alapköve, amelyre minden időben támaszkodhat. Még mielőtt egy új BMW modell gyártása megkezdődne, mérnökeink már olyan innovatív, kényelmes és vezetőközpontú szolgáltatási elemeket dolgoznak ki, amelyek segítségével évről évre minden BMW a legjobb teljesítményt nyújtja. Elkötelezett hívei vagyunk a legjobb minőségű szolgáltatásoknak, amelyek a kategóriájában a legjobb törődést nyújtanak autójának a kompromisszumok nélküli vezetési élmény megőrzésével.
bmw . hu
Gyűjteménybe került: '04.07.12, ellenőrzés: '15.10.31.
Oldal módosítás

VW Magyarország

Márkaképviselet. Amikor 1937-ben megalapították a? Gesellschaft zur Vorbereitung des Deutschen Volkswagens mbH? Néven ismert vállalatot, senki sem gondolta volna, hogy egy nap Európa legnagyobb autógyártójává válik. A vállalat története? Annak minden gondjával és megpróbáltatásával együtt? Leginkább egy lenyűgöző sikersztori.
volkswagen . hu
Gyűjteménybe került: '04.07.12, ellenőrzés: '15.10.31.
Oldal módosítás

Audi Hungaria Motor Kft

Márkaképviselet. Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. Gyártja az Audi-konszern csaknem egész motorválasztékát és szállítja a motorokat a Volkswagen, a Seat és a Skoda márkák számára is. A különböző motortípusokhoz az öt fő motorkomponens, a vezérműtengely, a főtengely, a hengerfej, a forgattyúsház és a hajtókar mechanikus megmunkálása is helyben folyik. A világon kizárólag az Audi Hungaria szereli össze az Audi TT sportautókat és az Audi A3 Cabriole-t a Győr és Ingolstadt közötti kooperációs gyártás keretében.
audi . hu
Gyűjteménybe került: '04.07.12, ellenőrzés: '15.11.12.
Oldal módosítás

Ford Motor Hungária Kft

Márkaképviselet. Globális vállalatként fontosnak tartjuk, hogy felállítsunk bizonyos mércéket, amelyek alapján értékelni tudjuk a munkánkat - és mások is értékelni tudnak bennünket. Ezeket a szempontokat? Jövőképünk? , ? küldetésünk? és? értékeink? Címszavakkal foglalhatjuk össze. Jövőképünk: a világ első számú vállalata szeretnénk lenni az autóipari termékek és szolgáltatások terén. Küldetésünk: világot átfogó, szerteágazó családot alkotunk, amely büszke hagyományaira, és elhivatottan törekszik arra, hogy kiváló termékeket és szolgáltatásokat nyújtson. Értékeink: tisztességesen bánunk munkatársainkkal, környezetünkkel és társadalmunkkal, de mindenekelőtt az ügyfeleinkkel.
ford . hu
Gyűjteménybe került: '04.07.12, ellenőrzés: '15.10.31.
Oldal módosítás

Skoda Magyarország

Márkaképviselet. Minden itt bemutatott kép, szöveg, ár és egyéb információ megfelel a weboldal elkészítésének időpontjában aktuális Škoda értékesítési programnak, és informatív jelleggel bír. Későbbi változtatások joga fenntartva. Tévedésekért nem vállal felelősséget a Škoda. A konstrukcióban, felszereltségben, szállítási terjedelemben és a színárnyalatban előforduló változások joga fenntartva. Minden megadott ár kizárólag informatív jellegű, mely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A program valamennyi részével együtt (adatok, képek) szerzői jogvédelem alatt áll. A szerzői jogvédelem törvényének szűk határain kívül történő mindenféle engedély nélküli alkalmazás tilos és büntetendő. Ez különösen érvényes a sokszorosításra, fordításra, mikrofilmezésre és elektronikus rendszerekben történő feldolgozásra. A képek felhasználása csak személyes célra megengedett. A Škoda számos bejegyzett márkanév (áruvédjegy) tulajdonosa. Különösen védettek a márkanév és modell elnevezések, az egyes motorizáltságokra illetve technikai paraméterekre vonatkozó nevek és márkajelzések. Ezek pontos meghatározásáról kérjük érdeklődjön cégünknél. Az oldalon található összes információ bármilyen célra történő felhasználása a Škoda ill. A Porsche Hungaria előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehetséges.
skoda . hu
Gyűjteménybe került: '04.07.12, ellenőrzés: '15.10.31.
Oldal módosítás

Toyota.hu

Márkaképviselet. A Toyota a világ egyik legnagyobb autógyártója; 2006-ban több mint 8, 8 millió járművet értékesített az öt kontinensen. A Fortune Global 500? legjobb tíz vállalkozása között számon tartott Toyota a világ vezető vállalatai közé tartozik, s büszke arra, hogy a legnépszerűbb autógyártó, ami a vállalat szerint a cég elkötelezett vevőközpontúságának eredménye. A Toyotát olyan értékrendek és alapelvek formálták, amelyeknek gyökereit Japánban, a cég alakuló éveiben kell keresnünk.
toyota . hu
Gyűjteménybe került: '04.07.12, ellenőrzés: '15.11.05.
Oldal módosítás

Opel Magyarország

Márkaképviselet. Az Opel az ésszerűség határain belül erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a honlapon található adatok pontosak és naprakészek legyenek, de nem vállal felelősséget a honlapon található információk esetleges pontatlanságából eredő veszteségek illetve kártérítési igények kapcsán. Az oldalon található információk pontatlanságát okozhatja például a termékeknek az indítás óta eltelt időszakban bekövetkezett megváltozása. A bemutatott vagy leírt berendezések közül némelyek csak bizonyos országokban kaphatók, vagy csak felár megfizetése mellett. Az Opel fenntartja a termékspecifikációk tetszőleges időpontban történő megváltoztatásának jogát. Az Ön országában érvényben lévő termékspecifikációkról Opel márkakereskedőjénél tájékozódhat.
opel . hu
Gyűjteménybe került: '04.07.12, ellenőrzés: '15.11.13.
Oldal módosítás

Peugeot Magyarország

Márkaképviselet. Nagy teljesítmény, kis fogyasztás, minimális környezeti ártalom A PEUGEOT elkötelezte magát a jövő generációiért!
peugeot . hu
Gyűjteménybe került: '04.07.12, ellenőrzés: '15.10.31.
Oldal módosítás

Mazda Motor Hungary

Márkaképviselet. Az utóbbi 80 évben a Mazda cég a tervezésben kialakította egyéni jellegét és saját kreatív filozófiáját, amelyek mindenkor vevőink kívánságaihoz és igényeihez igazodtak. Mi a Mazda cégnél büszkék vagyunk arra, hogy olyan autókat hozunk létre, amelyek felülmúlják az elvárásokat, túllépik a technológia és a kreativitás határait és megfelelnek a stílussal, a komforttal, a teljesítménnyel és a biztonsággal szemben támasztott legmagasabb igényeknek.
mazda . hu
Gyűjteménybe került: '04.07.12, ellenőrzés: '15.10.31.
Oldal módosítás

Auto-Fort

Ford autókereskedés, szerviz, alkatrészek. Minden Ford személygépkocsi 2 év teljes körű garanciával kapható, további +1 év Optimum garancia 60 000 km korlátozással érvényes az első forgalomba helyezéstől számítva! Részletekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben.
autofort . hu
Gyűjteménybe került: '04.07.12, ellenőrzés: '15.10.31.
Oldal módosítás

Baumgartner

Renault márkakereskedés. Baumgartner Antal Úr cégét - több évtizedes szakmai tapasztalat birtokában - 1989-ben alapította Budapesten abból a célból, hogy az átalakulóban lévő, megnyíló magyar piacon méltó képviseletet kapjon az addig e piacon jelen sem lévő Renault gyár. Azért döntött a Renault mellett, mert ez az a márka, amely a vásárlók legkifinomultabb igényeinek is megfelelő áron tud eleget tenni. Az igen magas műszaki színvonalat képviselő járműveket előállító gyárat - filozófiájának megfelelően - európai színvonalon kívánja képviselni. Annak érdekében, hogy az időközben több tízezer boldog Renault tulajdonossal bővült vevőkört minél magasabb színvonalon szolgálhassa ki, Baumgartner úr 1992-ben jelentős beruházással létrehozta Magyarország legszebb és legmodernebb - első "igazi" komplex autós szolgáltatásokat nyújtó autócentrumát Budapesten.
baumgartner . hu
Gyűjteménybe került: '04.07.12, ellenőrzés: '15.10.31.
Oldal módosítás

Peugeot Frédi-Béni

Használt és új Peugeot márkakereskedés. Fő tevékenységünk az új PEUGEOT valamint a használt gépjárművek kereskedelme, mindemellett teljes körű hitel- és biztosítás ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére, lehetővé téve, hogy ügyfeleink részletre, hitelre, lízingre, vagy tartósbérlet konstrukcióval vásárolják meg a kiválasztott új vagy használt gépjárművet. 2004. áprilisában tovább bővítve szolgáltatásainkat Budapesten a XVII. Kerület Pesti út 226. szám alatt megnyitottuk használtautó értékesítési pontunkat. Így mára két helyszínen várjuk ügyfeleinket több mint 200 darabból álló használtautó kínálatunkkal. Szolgáltatásaink között szerepel továbbá bármilyen típusú gépjármű szerviz szolgáltatás, karosszériajavítás, fényezés, biztosítási ügyintézés és helyszíni kárfelvétel. Cégünk elsődleges szempontjai közé tartozik, hogy a nálunk vásárló ügyfelek az általuk kiválasztott gépjárművel minden szempontból maximálisan elégedettek legyenek, ezért szervizünk kialakításával és korszerű felszereléseivel igyekeztünk az elégedettséget és a bizalmat megalapozni, ami elengedhetetlen feltétele a sikeres működésnek.
fredibeni . hu
Gyűjteménybe került: '06.10.15, ellenőrzés: '15.10.31.
Oldal módosítás

Akciós Honda vásárlás

A Honda nem egy autó típus a sok közül. Akinek volt már Hondája, jól tudja, hogy Hondásnak lenni egy életérzés. A Honda-auto.hu portált azoknak készítettük, akik imádják a Hondát. És ha Te, kedves látogató, még nem vagy Honda rajongó, hát időzz el azért egy kicsit ezen az oldalon, hogy megérzed a szelét annak, milyen ez a sportos de kényelmes, dinamikus de a luxus kivitelű márka. Miért rajonganak érte milliók, miért más, ha elmondhatod magadról, hogy Hondás vagy. Mi Hondások nem vennénk mást már soha. Hondások és leendő Hondások, reméljük közös örömünkre használjuk majd a Magyar Honda rajongók oldalát, a Honda-auto.hu portált!
honda-auto . hu
Gyűjteménybe került: '08.02.18, ellenőrzés: '15.10.31.
Oldal módosítás

Kia Gödöllő

Kia autók kereskedése. Kérjen tőlünk ár- és finanszírozási ajánlatot, és mi megpróbáljuk a legkedvezőbb megoldást megtalálni. Kapott már árajánlatot máshonnan? Tegyen egy próbát, hátha mi tudunk kedvezőbbet mondani. Reggel 8-tól este 10-ig szeretnénk minden beérkezett kérdésre a lehető leghamarabb válaszolni. A köztes időszakban az ügyfélszolgálatunk regenerálódik, hogy reggeltől friss fejjel adjon Önnek rendkívül kedvező ajánlatot.
kiagodollo . hu
Gyűjteménybe került: '08.01.06, ellenőrzés: '15.11.06.
Oldal módosítás

Alfa Romeo Magyarország

Márkaképviselet. Ha szeretne személyesen is meggyőződni az Alfa Romeo modellek nyújtotta egyedülálló vezetési élményről, kérjük töltse ki az alábbi regisztrációs lapot!
alfaromeo . hu
Gyűjteménybe került: '04.07.12, ellenőrzés: '15.11.07.
Oldal módosítás

Suzuki Gusztáv

Szalon, szerviz és használt autó értékesítése. Cégünk 1994-óta foglalkozik új és használt gépkocsik értékesítésével és szakszervizelésével. A Suzuki Gusztáv 1997-től tagja a magyarországi Suzuki hálózatnak. Folyamatos fejlesztéseink eredményeként az értékesítési adatok alapján az élmezőnyben helyezkedünk el, és a jövőben sikereinket szeretnék felülmúlni, amelyért természetesen ügyfeleinknek is köszönettel tartozunk. Vállalkozásunk családias légkörben működik, ahol rendezett körülmények között, kedves, segítőkész, szakmailag jól felkészült munkatársak várják Önöket. Értékesítőink korrekt, naprakész információkkal, rugalmas ügyintézéssel állnak rendelkezésükre és segítenek eligazodni az egyes modellek, részletfizetések, biztosítások és az aktuális akcióink labirintusában. Finanszírozó partnereinkkel együttműködve, a legkorszerűbb finanszírozási konstrukciókat kínáljuk, kedvező kamatszintek mellett. ISO 9001: 2000 minőségirányítási rendszer szerint működő szakszervizünk a folyamatosan továbbképzésben részesülő szakembereinkkel várja ügyfeleinket.
suzukigusztav . hu
Gyűjteménybe került: '08.09.05, ellenőrzés: '15.09.02.
Oldal módosítás

auto.lapozz.hu auto.lapozz.hu Oldal beküldése a Autó, jármű témaoldalra ajanl Lap tetejére lap tetejére

Címoldal | Szöveges hirdetés | Szerkessz egy oldalt | Médiaajánlat

Minden jog fenntartva © ArT deSign Media