kereső
   
 

Autó, jármű Márkaképviseletek, kereskedők, Autó, jármű

A auto.lapozz.hu oldal Márkaképviseletek, kereskedők kategóriájában 35 oldal található.
Nemzetközi autómárka kereskedők honlapjait találod itt.

 
Márkaképviselet. Ha szeretne személyesen is meggyőződni az Alfa Romeo modellek nyújtotta egyedülálló vezetési élményről, kérjük töltse ki az alábbi regisztrációs lapot!
www.alfaromeo.hu
Gyűjteménybe került: '04.07.12, ellenőrzés: '15.04.19.
 
Márkaképviselet. Globális vállalatként fontosnak tartjuk, hogy felállítsunk bizonyos mércéket, amelyek alapján értékelni tudjuk a munkánkat - és mások is értékelni tudnak bennünket. Ezeket a szempontokat? Jövőképünk? , ? küldetésünk? és? értékeink? Címszavakkal foglalhatjuk össze. Jövőképünk: a világ első számú vállalata szeretnénk lenni az autóipari termékek és szolgáltatások terén. Küldetésünk: világot átfogó, szerteágazó családot alkotunk, amely büszke hagyományaira, és elhivatottan törekszik arra, hogy kiváló termékeket és szolgáltatásokat nyújtson. Értékeink: tisztességesen bánunk munkatársainkkal, környezetünkkel és társadalmunkkal, de mindenekelőtt az ügyfeleinkkel.
www.ford.hu/home.html
Gyűjteménybe került: '04.07.12, ellenőrzés: '15.04.14.
 
Márkaképviselet. Az Opel az ésszerűség határain belül erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a honlapon található adatok pontosak és naprakészek legyenek, de nem vállal felelősséget a honlapon található információk esetleges pontatlanságából eredő veszteségek illetve kártérítési igények kapcsán. Az oldalon található információk pontatlanságát okozhatja például a termékeknek az indítás óta eltelt időszakban bekövetkezett megváltozása. A bemutatott vagy leírt berendezések közül némelyek csak bizonyos országokban kaphatók, vagy csak felár megfizetése mellett. Az Opel fenntartja a termékspecifikációk tetszőleges időpontban történő megváltoztatásának jogát. Az Ön országában érvényben lévő termékspecifikációkról Opel márkakereskedőjénél tájékozódhat.
www.opel.hu
Gyűjteménybe került: '04.07.12, ellenőrzés: '14.10.16.
 
Márkaképviselet. Minőség, hatékonyság és innováció: a BMW szerviz jármű karbantartási koncepciójának három alapköve, amelyre minden időben támaszkodhat. Még mielőtt egy új BMW modell gyártása megkezdődne, mérnökeink már olyan innovatív, kényelmes és vezetőközpontú szolgáltatási elemeket dolgoznak ki, amelyek segítségével évről évre minden BMW a legjobb teljesítményt nyújtja. Elkötelezett hívei vagyunk a legjobb minőségű szolgáltatásoknak, amelyek a kategóriájában a legjobb törődést nyújtanak autójának a kompromisszumok nélküli vezetési élmény megőrzésével.
www.bmw.hu
Gyűjteménybe került: '04.07.12, ellenőrzés: '15.04.14.
 
Márkaképviselet. Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. Gyártja az Audi-konszern csaknem egész motorválasztékát és szállítja a motorokat a Volkswagen, a Seat és a Skoda márkák számára is. A különböző motortípusokhoz az öt fő motorkomponens, a vezérműtengely, a főtengely, a hengerfej, a forgattyúsház és a hajtókar mechanikus megmunkálása is helyben folyik. A világon kizárólag az Audi Hungaria szereli össze az Audi TT sportautókat és az Audi A3 Cabriole-t a Győr és Ingolstadt közötti kooperációs gyártás keretében.
www.audi.hu
Gyűjteménybe került: '04.07.12, ellenőrzés: '14.10.16.
 
Márkaképviselet. Nagy teljesítmény, kis fogyasztás, minimális környezeti ártalom A PEUGEOT elkötelezte magát a jövő generációiért!
www.peugeot.hu
Gyűjteménybe került: '04.07.12, ellenőrzés: '15.04.14.
 
Márkaképviselet. Amikor 1937-ben megalapították a? Gesellschaft zur Vorbereitung des Deutschen Volkswagens mbH? Néven ismert vállalatot, senki sem gondolta volna, hogy egy nap Európa legnagyobb autógyártójává válik. A vállalat története? Annak minden gondjával és megpróbáltatásával együtt? Leginkább egy lenyűgöző sikersztori.
www.volkswagen.hu
Gyűjteménybe került: '04.07.12, ellenőrzés: '15.04.14.
 
Márkaképviselet. A Toyota a világ egyik legnagyobb autógyártója; 2006-ban több mint 8, 8 millió járművet értékesített az öt kontinensen. A Fortune Global 500? legjobb tíz vállalkozása között számon tartott Toyota a világ vezető vállalatai közé tartozik, s büszke arra, hogy a legnépszerűbb autógyártó, ami a vállalat szerint a cég elkötelezett vevőközpontúságának eredménye. A Toyotát olyan értékrendek és alapelvek formálták, amelyeknek gyökereit Japánban, a cég alakuló éveiben kell keresnünk.
www.toyota.hu
Gyűjteménybe került: '04.07.12, ellenőrzés: '15.04.18.
 
Márkaképviselet. Minden itt bemutatott kép, szöveg, ár és egyéb információ megfelel a weboldal elkészítésének időpontjában aktuális Škoda értékesítési programnak, és informatív jelleggel bír. Későbbi változtatások joga fenntartva. Tévedésekért nem vállal felelősséget a Škoda. A konstrukcióban, felszereltségben, szállítási terjedelemben és a színárnyalatban előforduló változások joga fenntartva. Minden megadott ár kizárólag informatív jellegű, mely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A program valamennyi részével együtt (adatok, képek) szerzői jogvédelem alatt áll. A szerzői jogvédelem törvényének szűk határain kívül történő mindenféle engedély nélküli alkalmazás tilos és büntetendő. Ez különösen érvényes a sokszorosításra, fordításra, mikrofilmezésre és elektronikus rendszerekben történő feldolgozásra. A képek felhasználása csak személyes célra megengedett. A Škoda számos bejegyzett márkanév (áruvédjegy) tulajdonosa. Különösen védettek a márkanév és modell elnevezések, az egyes motorizáltságokra illetve technikai paraméterekre vonatkozó nevek és márkajelzések. Ezek pontos meghatározásáról kérjük érdeklődjön cégünknél. Az oldalon található összes információ bármilyen célra történő felhasználása a Škoda ill. A Porsche Hungaria előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehetséges.
www.skoda.hu
Gyűjteménybe került: '04.07.12, ellenőrzés: '15.04.14.
 
Márkaképviselet. Az utóbbi 80 évben a Mazda cég a tervezésben kialakította egyéni jellegét és saját kreatív filozófiáját, amelyek mindenkor vevőink kívánságaihoz és igényeihez igazodtak. Mi a Mazda cégnél büszkék vagyunk arra, hogy olyan autókat hozunk létre, amelyek felülmúlják az elvárásokat, túllépik a technológia és a kreativitás határait és megfelelnek a stílussal, a komforttal, a teljesítménnyel és a biztonsággal szemben támasztott legmagasabb igényeknek.
www.mazda.hu
Gyűjteménybe került: '04.07.12, ellenőrzés: '15.04.14.
 
Környezetkímélő, gazdaságos városi közlekedés. A COMTEX Green Zrt. Kizárólagos forgalmazásában bemutatjuk a REVAi és a REVA L-ion - amely a világ első lítium-ion akkumulátorral meghajtott közúti járműve - Elektromos Járműveket. A REVA a világ legsikeresebb, legnagyobb számban értékesített közúti elektromos járműve, kétszeres nyertese a Környezetbarát Közlekedési Egyesület (ETA) által meghirdetett Legjobb Városi Autó díjnak. A REVA Kaliforniában lett tervezve, a gyártást pedig Indiában az Indiai-Amerikai vegyesvállalat, a Reva Electric Car Company végzi. A REVA Elektromos Járműveket joggal mondhatjuk áttörésnek az éghajlat-változás ellen folytatott harcban. Kicsi és fürge városi villanyverda, 80 km/h-s maximum sebességével és 80 km hatótávolságával tökéletes a mindennapi városi közlekedésre.
www.villanyverda.hu
Gyűjteménybe került: '08.12.16, ellenőrzés: '15.04.10.
 
Ford autókereskedés, szerviz, alkatrészek. Minden Ford személygépkocsi 2 év teljes körű garanciával kapható, további +1 év Optimum garancia 60 000 km korlátozással érvényes az első forgalomba helyezéstől számítva! Részletekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben.
www.autofort.hu
Gyűjteménybe került: '04.07.12, ellenőrzés: '15.04.14.
 
Szalon, szerviz és használt autó értékesítése. Cégünk 1994-óta foglalkozik új és használt gépkocsik értékesítésével és szakszervizelésével. A Suzuki Gusztáv 1997-től tagja a magyarországi Suzuki hálózatnak. Folyamatos fejlesztéseink eredményeként az értékesítési adatok alapján az élmezőnyben helyezkedünk el, és a jövőben sikereinket szeretnék felülmúlni, amelyért természetesen ügyfeleinknek is köszönettel tartozunk. Vállalkozásunk családias légkörben működik, ahol rendezett körülmények között, kedves, segítőkész, szakmailag jól felkészült munkatársak várják Önöket. Értékesítőink korrekt, naprakész információkkal, rugalmas ügyintézéssel állnak rendelkezésükre és segítenek eligazodni az egyes modellek, részletfizetések, biztosítások és az aktuális akcióink labirintusában. Finanszírozó partnereinkkel együttműködve, a legkorszerűbb finanszírozási konstrukciókat kínáljuk, kedvező kamatszintek mellett. ISO 9001: 2000 minőségirányítási rendszer szerint működő szakszervizünk a folyamatosan továbbképzésben részesülő szakembereinkkel várja ügyfeleinket.
www.suzukigusztav.hu
Gyűjteménybe került: '08.09.05, ellenőrzés: '14.10.22.
 
Értékesítés, szervíz, alkatrész. Budakeszi. Az egyik legjelentősebb német autógyártó vállalat abból a varrógép- és kerékpárgyárból fejlődött ki, melyet Adam Opel alapított a múlt század nyolcvanas éveiben. A cégalapító öt fia 1896/97-ben használható motorkocsi tervet keresett, hogy beszállhasson az automobil üzletbe. Végül egy Dessauban megépített jármű mellett döntöttek, melyet Lutzmann kocsi-építő mester fejlesztett ki. Opel? Lutzmann néven ez az egyhengeres kocsi jelentette 1898-ban az autógyártás kezdetét Rüsselsheimben. Minthogy a jármű nem igen volt alkalmas a további fejlesztésekre, az Opel fivérek hamarosan új konstrukciót kerestek. Így kerültek üzleti kapcsolatba a francia Darracq céggel, ahonnan a motorokat vásárolták. A két- és négyhengeresek gyors, nagy teljesítményű autók voltak. Nagy, 60 lóerős luxus- és utazó kocsik mellett kicsi, olcsó? Népautók? Is szerepeltek a kínálatukban. Ezek közül a 4/8 lóerős? Doktor Wagen? (1, 2 liter) alaptípus különösen kedvelt volt.
www.opelinterat.hu
Gyűjteménybe került: '08.11.18, ellenőrzés: '14.10.28.
Kia autók kereskedése. Kérjen tőlünk ár- és finanszírozási ajánlatot, és mi megpróbáljuk a legkedvezőbb megoldást megtalálni. Kapott már árajánlatot máshonnan? Tegyen egy próbát, hátha mi tudunk kedvezőbbet mondani. Reggel 8-tól este 10-ig szeretnénk minden beérkezett kérdésre a lehető leghamarabb válaszolni. A köztes időszakban az ügyfélszolgálatunk regenerálódik, hogy reggeltől friss fejjel adjon Önnek rendkívül kedvező ajánlatot.
www.kiagodollo.hu
Gyűjteménybe került: '08.01.06, ellenőrzés: '15.04.19.
 
A Honda nem egy autó típus a sok közül. Akinek volt már Hondája, jól tudja, hogy Hondásnak lenni egy életérzés. A Honda-auto.hu portált azoknak készítettük, akik imádják a Hondát. És ha Te, kedves látogató, még nem vagy Honda rajongó, hát időzz el azért egy kicsit ezen az oldalon, hogy megérzed a szelét annak, milyen ez a sportos de kényelmes, dinamikus de a luxus kivitelű márka. Miért rajonganak érte milliók, miért más, ha elmondhatod magadról, hogy Hondás vagy. Mi Hondások nem vennénk mást már soha. Hondások és leendő Hondások, reméljük közös örömünkre használjuk majd a Magyar Honda rajongók oldalát, a Honda-auto.hu portált!
www.honda-auto.hu
Gyűjteménybe került: '08.02.18, ellenőrzés: '15.04.14.
 
Gépjármű értékesítés, szerviz. A Derby Autó Borsod megye, Miskolc és vonzáskörzete kis- és középvállalatainak valamint magánszemélyek gépjármű javítási és használt autó vásárlási problémáinak megoldását kínáló kisvállalat, amely tudását, tapasztalatát az elektronikus szerviz szolgáltatáson keresztül ingyenesen is megosztja partnereivel.
www.derbyauto.hu
Gyűjteménybe került: '04.07.12, ellenőrzés: '15.04.14.
 
Használt és új Peugeot márkakereskedés. Fő tevékenységünk az új PEUGEOT valamint a használt gépjárművek kereskedelme, mindemellett teljes körű hitel- és biztosítás ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére, lehetővé téve, hogy ügyfeleink részletre, hitelre, lízingre, vagy tartósbérlet konstrukcióval vásárolják meg a kiválasztott új vagy használt gépjárművet. 2004. áprilisában tovább bővítve szolgáltatásainkat Budapesten a XVII. Kerület Pesti út 226. szám alatt megnyitottuk használtautó értékesítési pontunkat. Így mára két helyszínen várjuk ügyfeleinket több mint 200 darabból álló használtautó kínálatunkkal. Szolgáltatásaink között szerepel továbbá bármilyen típusú gépjármű szerviz szolgáltatás, karosszériajavítás, fényezés, biztosítási ügyintézés és helyszíni kárfelvétel. Cégünk elsődleges szempontjai közé tartozik, hogy a nálunk vásárló ügyfelek az általuk kiválasztott gépjárművel minden szempontból maximálisan elégedettek legyenek, ezért szervizünk kialakításával és korszerű felszereléseivel igyekeztünk az elégedettséget és a bizalmat megalapozni, ami elengedhetetlen feltétele a sikeres működésnek.
www.fredibeni.hu
Gyűjteménybe került: '06.10.15, ellenőrzés: '15.04.14.
Renault haszongépjárművek. Cégünket, a Delta-Truck Kft. -t, 1991-ben azzal a céllal alapítottuk, hogy kiemelkedjen a szektorban akkor még nem általános szolgáltatásokkal, leendő ügyfeleinknek valós megoldásokat nyújtsunk. Az alapítók, a fuvarozás és szállítmányozás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik kezdettől fogva e vezérgondolat szellemében cselekedtek. Ennek köszönhető, hogy ma már több haszonjármű márkát képviselünk, félpótkocsi kínálatunkban minden elképzelhető felhasználási területre könnyen megtalálható a megfelelő jármű és szervizeink pontos, szakszerű munkájukról váltak méltán elismertté. Ráadásul finanszírozási- és szolgáltatáscsomagjaink az igények széles skáláját lefedik, legyen szó használt járműhöz kötött Casco biztosításról vagy éppen hosszú távú járműbérlésről.
www.delta-truck.hu
Gyűjteménybe került: '04.07.12, ellenőrzés: '15.04.14.
 
Renault márkakereskedés. Baumgartner Antal Úr cégét - több évtizedes szakmai tapasztalat birtokában - 1989-ben alapította Budapesten abból a célból, hogy az átalakulóban lévő, megnyíló magyar piacon méltó képviseletet kapjon az addig e piacon jelen sem lévő Renault gyár. Azért döntött a Renault mellett, mert ez az a márka, amely a vásárlók legkifinomultabb igényeinek is megfelelő áron tud eleget tenni. Az igen magas műszaki színvonalat képviselő járműveket előállító gyárat - filozófiájának megfelelően - európai színvonalon kívánja képviselni. Annak érdekében, hogy az időközben több tízezer boldog Renault tulajdonossal bővült vevőkört minél magasabb színvonalon szolgálhassa ki, Baumgartner úr 1992-ben jelentős beruházással létrehozta Magyarország legszebb és legmodernebb - első "igazi" komplex autós szolgáltatásokat nyújtó autócentrumát Budapesten.
www.baumgartner.hu
Gyűjteménybe került: '04.07.12, ellenőrzés: '15.04.14.

info Autó felni info Autó márkák info Autó szőnyeg info Autóalkatrészek
info Autóbontó info Autógumi info Autókölcsönzés info Autómentők
info Autós játékok info Autósiskola info Autóüveg info Dísztárcsa
info Egyéb autós info Gépjármű vizsgáztatás info Használt autók info HI-FI DVD GPS
info Karosszéria javítás info Kárpit info Kenőolaj info Lámpa, világítás
info Magazinok, folyóiratok info Márkaképviseletek, kereskedők info Motorkerékpárok info Motorsport
info Optikai tuning info Riasztó, biztonság info Szervizek info Szolgáltatások autósoknak
info Tetőbox, csomagtartó info Tuning info Veterán járművek

Vissza a/az Autó, jármű oldalra


Lapozz.hu címoldal | Szöveges hirdetés | Médiaajánlat | Üzenet a szerkesztőségnek


Helyezd el a lapozz.hu logóját oldaladon, kattints a logóra a kódért!Hirdessen a Lapozz.hu oldalain olvassa el médiaajánlatunkat.

Hirdessen a Lapozz.hu oldalain olvassa el médiaajánlatunkat.