Szolgáltatások autósoknak, Autó, jármű

A auto.lapozz.hu oldal Szolgáltatások autósoknak kategóriájában 16 oldal található. Szolgáltatások autó tulajdonosoknak.

Alumínium polírozás házilag

Alumínium polírozás otthon, fúrógéppel. A polírozás egy finomcsiszolási művelet. Célja különböző anyagok (alkatrészek, tárgyak, antik tárgyak) fényesítése. Szerszáma a polírozó paszta, ami egy emulgálószerbe, pasztába homogénen bedolgozott csiszolószemcse halmaz. Ez a paszta a munkadarab és egy segédeszköz (pl. Rongykorong) között elhelyezve, csiszolásjellegű folyamatban főként a felület kikészítésére alkalmazható. Segédeszköze a rongykorong, amely egy, a polírozáshoz használt gyorsan forgó szövet-, vagy filclapka rétegekből összeállított korong alakú eszköz. Gépigénye bármely forgómozgást létrehozó gép, melynek teljesítménye és fordulatszáma megfelel a végzendő művelethez. Ilyen lehet például a fúrógép, a fordulatszám-szabályozós sarokcsiszoló, vagy az egyenescsiszoló! HappyWork polír készlet tökéletes az alumínium tárgyak polírozására.
polirozas . lapunk . hu
Gyűjteménybe került: '09.02.18, ellenőrzés: '15.11.24.
Oldal módosítás

Kulcs-Soft Útnyilvántartás

Kulcs-Soft útnyilvántartó program. A Kulcs-Autó útnyilvántartó programmal játszva, akár néhány perc alatt elkészítheti havi útnyilvántartását, vagy pótolhatja a korábbi évek elmaradásait. Segítségével nem csak jelentős időt, hanem pénzt is megtakaríthat. A programmal a fontosabb dokumentumok (forgalmi engedély, biztosítás) lejáratát is figyelemmel követheti. A Kulcs-Autó útnyilvántartó programmal korlátlan számú cég korlátlan számú gépjárműve kezelhető. Programunk alkalmas hálózatos használatra, így akár egy időben, több munkaállomáson, mindenki elkészítheti saját autójának útnyilvántartását.
kulcs-soft . hu
Gyűjteménybe került: '09.03.25, ellenőrzés: '15.11.01.
Oldal módosítás

Proviti Online Biztosítási Alkusz

Minden Biztosító árajánlata akár -40% kedvezmény. Oldalunkon Ön megtalálja az összes biztosító árajánlatát kalkulátor segítségével, szerződését meg is kötheti az összes elérhető kedvezménnyel. Számoljon velünk, és vegye igénybe a leggyorsabb online biztosítási alkusz ingyenes szolgáltatásait! A biztosítás kalkulátorok által közölt díjakra 100% árgaranciát vállalunk, melyeket kettő egymástól független díjszámító rendszer ellenőriz, így a tévedés lehetősége kizárt. Amennyiben Ön helyesen adta meg a szükséges alapadatokat, akkor biztos a biztosítás kalkulátor által megadott díjat fogja fizetni!
proviti . hu
Gyűjteménybe került: '09.04.10, ellenőrzés: '15.11.22.
Oldal módosítás

Eredetiségvizsgálat - Amit tudni akart!

Eredetiségvizsgálat, eredetvizsga minden típusra! A vizsgálóállomások gazdasági rentabilitásának rendbetételéről, tiszta képletű pénzügyi feltételekről, a jelen állapot fenntarthatatlanságáról évek óta beszél a vállalkozói oldal, kérdésekkel, elemzésekkel, kérésekkel, követelésekkel bombázva az illetékeseket. Még ha kevesek rendeletalkotói és főhatósági körökből - szigorúan diszkrét körben, magánbeszélgetések során - át is látják a helyzet tarthatatlanságát, tenni nem tudnak, valamilyen felsőbb akarat (mint mondják PM bevételi terv) miatt. Van ebben egy adag NKH önvédelem, egy adag? Oszd meg és uralkodj", és a kezelhetőség érdekében léthatáron tartás. (Az Autótechnika 2010. márciusi számából. )
eredetiseg-vizsgalat . hu
Gyűjteménybe került: '06.07.16, ellenőrzés: '15.10.31.
Oldal módosítás

Mobil gépjármű eredetiségvizsgálat

Cégünk a Metalelektro Kft. Alvállalkozójaként a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélyével végezhet gépjármű eredetiség vizsgálatot, amelyhez felelősségbiztosítással rendelkezünk. Az eredetiségvizsgálat a közúti járművek tulajdonos váltásakor kötelezően előírt tevékenység, amelyet a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kiválasztott cégek, jóváhagyott technológiákkal végeznek, illetve végeztetnek. Az eredetvizsgálat célját és annak teljesülését illetően az eredetvizsgáló technológiák és helyek között érdemi különbség (minden híresztelés ellenére) nincs. A megbízható eredmény inkább a felülvizsgáló lelkiismeretes munkájától, mint az alkalmazott technológiától függ. Azaz a különböző cégek, különböző eredetvizsgáló partnereinél kiadott igazolások egyenértékűek.
autoeredetvizsgalat . hu
Gyűjteménybe került: '08.05.24, ellenőrzés: '15.09.06.
Oldal módosítás

Skyfólia - Autófólia

Cégünk a THOT Magyar-Holland Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1996-ban alakult, és elsődlegesen épület- és autófóliázási munkálatok végzésével foglalkozik. Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk, ezért is használjuk az amerikai technológia legmagasabb minőségi feltételeknek is megfelelő fóliáit. Szakembereink garantáltan tökéletes munkát végeznek, bizonyítja ezt az elégedett visszatérő vendégeink széles köre, és a fóliázási munkálatokhoz adott hivatalos műbizonylat is. Skyfólia - Autófólia, épületfólia, biztonsági és karosszéria fólia. Autófóliázás és épületfóliázás megoldások mesterfokon! Autófólia, épületfólia, biztonsági fólia, karosszéria védő fólia megoldások. Autódekoráció, autóüvegfólia, árnyékolástechnika, belátásvédelem, betörésvédő fólia, biztonsági fólia, felmelegedés elleni fólia, kőfelverődés, fényvédelem, hővédelem, üvegfóliázás, üvegsötétítés. Miért Skyfólia? - Komfort és szépség - Megfizethető - Torzítás mentes - Profi telepítés - Könnyű tisztítás - Gyártói garancia? A fényűző biztonság? Okos választás. Nézze meg honlapunkat és regisztráljon. Minden akciós kupon regisztráció után, vásárláskor egyszeri 5% kedvezményt biztosítunk. Részletek a honlapon: // Skyfolia.hu Műhelyünk: Műhelyünket közvetlenül a Balatoni út ( 7-es út ) mellett találod, Budapest felől haladva a nagy szerpentin után kb 500 méterre a jobb oldalon! El sem lehet téveszteni! 1223 Budapest, XXII. Kerület, Erdőhegy utca 2. Web: // Skyfolia.hu Tel. / fax: ( 06-1 ) 226 22 00 Mobil: 06 70 501 6000
skyfolia . hu
Gyűjteménybe került: '08.10.29, ellenőrzés: '15.09.15.
Oldal módosítás

Nemzetközi szállítmányozás és fuvarozás

A TRANS Európai Fuvarbörze az egyik legnagyobb ilyen típusú szolgáltatás Közép- és Kelet-Európában. A börze többezer fuvarozó céget fog össze a logisztikai szektorból, melyek naponta többezer ajánlatot hirdetnek meg szabad rakományaikról, illetve járműveikről. A nagy és jól ismert logisztikai vállalatok jelentős része, ugyanakkor többezer kis fuvarozó cég is használja a fuvarbörzét. A fuvarbörze 2004-ben kezdte meg működését, és gyorsan elnyerte a lengyel FELHASZNÁLÓK elismerését. A TRANS Fuvarbörze felhasználói közössége szisztematikusan és dinamikusan növekszik - már több mint egy tucat országban használják a programot. Az a célunk, hogy kifejlesszünk egy magas biztonsági szintű rendszert, amely magában foglalja az európai fuvarozó közösséget. Továbbá célunk a fuvarozók mindennapi munkájának megkönnyítése, a kapcsolatteremtés elősegítése olyan modern eszközökkel, mint például a TRANS Kommunikátor, fórum, chat stb.
logintrans . hu
Gyűjteménybe került: '09.01.12, ellenőrzés: '15.11.12.
Oldal módosítás

Biztosítás kötés független alkusz segítségével

Köszöntjük a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének (FBAMSZ) honlapján. Portálunkon igyekszünk választ adni minden biztosítással és közvetítői szektorral kapcsolatos kérdéseire. Honlapunk célja, hogy látogatóinkat segítsük eligazodni az egyes biztosítástípusok útvesztőjében és abban is, hogy a megfelelő közvetítői partnert tudják kiválasztani maguknak. Megismertetjük Önt az alkusz tevékenységével és bemutatjuk, hogyan is segítheti Önt egy felkészült szakember, de ami a legfontosabb, szeretnénk eloszlatni a biztosítással kapcsolatos kételyeket és rossz beidegződéseket.
fbamsz . hu
Gyűjteménybe került: '09.02.04, ellenőrzés: '15.10.21.
Oldal módosítás

Autóátírás, Kötelezöbiztosítás, Casco

Okmányirodai ügyintézés, Biztosítások kötése. Cégünk biztosítás kötéssel és okmányirodai ügyintézéssel foglalkozik, 2008-ban alakultuk, de előtte több mind 8 évig egyéni vállalkozó formában dolgoztunk, több-száz elégedett ügyféllel. Amennyiben ügyfeleink biztosítást kívánnak kötni nem a biztosítókat keresik meg külön-külön, hanem minket és mi segítünk a 15 biztosító ajánlatai közül kiválasztani az ügyfél számára a legmegfelelőbbet. Kösse meg velünk kötelező gépjármű biztosítását, vagy casco biztosítását és biztos lehet benne, hogy a legolcsóbb díjú biztosítást fogja megkötni! A biztosítótársaságok díjai között - azonos feltételek mellett - akár több tízezer forintnyi különbség is lehet. Tevékenységünk elsősorban Dél-Budapest részére összpontosul, de Budapest más részéről is várjuk leendő ügyfeleinket. A My&My Car. Tapasztalt csapata teljes körű okmányirodai ügyintézést vállal a külföldön, vagy belföldön beszerzett új, és használt gépjárművek származás-ellenőrzésével, forgalomba helyezésével, átíratásával, forgalomból történő kivonásával, rendszám-matrica-forgalmi-törzskönyv stb pótlásával és más közlekedési hatósági eljárásokkal így a gépjármű műszaki változásaival kapcsolatban is.
csepel-biztositas . hu
Gyűjteménybe került: '09.03.15, ellenőrzés: '15.10.19.
Oldal módosítás

DS Klíma Kft. (Miskolc)

Autóklíma töltés, karbantartás referenciákkal. Cégünk fő profilja a különböző klimatizálási rendszerek kiépítésének teljes körű lebonyolítása. Vállaljuk lakossági, közületi és ipari rendszerek tervezését, kivitelezését, üzemeltetését, időszakos karbantartását. Mindezt a megrendelő igényeinek maximális figyelembevételével, legyen szó egy oldalfali split klímáról, vagy akár ipari méretű légtechnikáról biztos lehet benne, hogy legjobb tudásunk szerint, évtizedes tapasztalatainkat megosztva, stabilan működő rendszert, garanciális berendezést, és garanciális szerelést adunk át Önnek a beüzemelést követően, hogy az Ön életminőségéhez a tökéletes komfortérzettel járuljunk hozzá.
dsklima . hu
Gyűjteménybe került: '09.04.24, ellenőrzés: '15.09.13.
Oldal módosítás

Autófedezetes gyorskölcsön

Gépkocsi-fedezetes gyorskölcsön egy héten belül. A gyorskölcsön az egyik legjobb feltételekkel kínált szabad felhasználású, jelzálog jellegű kölcsön. A hitelt nyújtó bank számára ebben az esetben azonban nem egy ingatlan, hanem az ügyfél nevén levő gépjármű (személy- vagy teherautó) jelenti a fedezetet. A hitel felvétele emiatt egyszerű és gyors? Az autófedezetes kölcsön valóban a legjobb konstrukció a hitelpiacon! A legfontosabb: Ön a gyorskölcsön felvételét követően is a jármű tulajdonosa marad, csupán az autóra kerül egy elidegenítési tilalom opció? Ez gyakorlatilag annyi korlátozást jelent, hogy a gyorskölcsön futamideje alatt értelemszerűen nem adhatja el a fedezetül szolgáló jelzálogtárgyat, vagyis az autót. Az autó értékének legfeljebb 80%-át veheti fel készpénzben.
gyorskolcson . net
Gyűjteménybe került: '09.05.02, ellenőrzés: '15.09.23.
Oldal módosítás

Baleseti kártérítés - ügyvéd

Kártérítés, gépjármű kár, jogi segítség. Kevesen tudják, hogy mint személyi sérülést szenvedett gyalogos / motoros / kerékpáros / gépkocsi utasa vagy vezetője, kártérítési igénnyel élhetnek a balesetet okozóval szemben. A gépkocsikra kötött kötelező felelősség biztosítás az ilyen károkat is fedezi, tehát a gyakorlatban nem a károkozóval szemben nyújtjuk be a kártérítési igényt, hanem a kötelező felelősség biztosítója felé.
baleseti-karterites . hu
Gyűjteménybe került: '09.11.28, ellenőrzés: '15.11.02.
Oldal módosítás

Furgonfarm

Kereskedésünk, több mint 6 éve azon dolgozik, hogy rendezett, európai normáknak megfelelő, esztétikus környezetben lévő autóparkunkból ügyfeleink kiválaszthassák a nekik legmegfelelőbb járművet. Alapvetően igényes minőségi használt kisteher-gépjárművek, furgonok, kisbuszok értékesítésével foglalkozunk Korrekt üzletmenet, ügyfélorientált szemlélet jellemzi cégünket. Valamennyi kollégánk nagy hozzáértéssel, szakértelemmel dolgozik azért, hogy partnereink megtalálják az igényeiknek legjobban megfelelő járművet. A Furgon Farm vezetői számára rendkívül fontos, hogy vevői, partnerei maximálisan elégedettséggel távozzanak, és ismerőseiknek, ügyfeleiknek bátran, jó szívvel ajánlják cégünket. Ezért vevőinknek igény szerint hitel ügyintézést, biztosítás kötést, eredetvizsgálatot, átiratást, műszaki-vizsgát, zöldkártya készíttetést is vállalunk. Reméljük, hamarosan felkeresi cégünket, ahol minden munkatársunk nagy tisztelettel várja.
furgonfarm . hu
Gyűjteménybe került: '10.04.16, ellenőrzés: '15.11.18.
Oldal módosítás

Gyorshajtás büntetés kalkulátor

Gyorshajtás büntetés kalkulátor és táblázat. Ha traffipaxba szaladtál és érdekel, hogy mekkora büntetés várható, akkor az alábbi kalkulátorral kiszámolhatod, hogy a 69/2009. (IV. 2. ) kormány rendelet alapján mennyit kell fizetni a gyorshajtásért. A jelenleg használt büntetési szisztéma váltotta fel a korábbi, százalékos rendszert. A Gyorshajtás büntetés kalkulátor segítségével pillanatok alatt megtudható a várható bírság nagysága, ehhez csak az útszakaszra érvényes sebességhatárt és a sebességedet kell megadni.
auto . nzyang . com
Gyűjteménybe került: '10.05.01, ellenőrzés: '15.09.10.
Oldal módosítás

Autó kozmetika

Tisztítás, kozmetika a legkorszerűbb anyagokkal. Mindig a legjobb a legegyszerűbb megoldás mindenkinek legyen az egyszeri felhasználó vagy cég. Az atas minden területen a legmagasabb színvonalon elégíti ki ügyfelei felmerülő igényeit elvárásait. Autómosás kefe és szivacs használata nélkül csak atas technológiával képzelhető el. Hóeffekt technológiával a mosás normaideje 10 perc alá csökken! Ügyfeleink mérései alapján 40%vízmegtakarítás valamint 15-20% villamos energia megtakarítást eredményez. További előnyei a nehezen hozzáférhető helyeken is jól tisztít, tervezhető költség, környezetbarát technológia. Mosók esetében jelentős forgalomnövekedést realizáltak kedves ügyfeleink. Költségkímélő megoldásaink kiterjednek motorkerékpár, kerékpár, teherautó, kamion, hajó, autóbusz, és minden jármű. Az atas végig kíséri járművét a vadonatújtól a veteránig, mindig fenntartva azt az életérzést amit csak az atassal ápolt jármű nyújthat. Az atas srl. 1964 óta foglalkozik autóápolással, 4 földrészen, önálló képviseleteken keresztül.
atas . hu
Gyűjteménybe került: '05.06.12, ellenőrzés: '15.10.31.
Oldal módosítás

Online kötelező biztosítás!

Oldalunkon Ön megtalálja az összes biztosító árajánlatát kalkulátor segítségével, szerződését meg is kötheti az összes elérhető kedvezménnyel. Számoljon velünk, és vegye igénybe a leggyorsabb online biztosítási alkusz szolgáltatásait. Kötelező biztosítás kalkulátorunk segítségével 14 biztosító társaság versenyez az Ön kegyeiért. Kalkulátorunk segítségével akár 40% kedvezményt is igénybe vehet, így Ön garantáltan a legolcsóbb kötelező biztosítás szerződést kötheti meg! Szerződését kösse meg online! Portálunkon 3 perc alatt megismerheti a biztosítók ajánlatait, majd regisztráció után megkötheti biztosítás szerződését online.
nr1biztositas . hu
Gyűjteménybe került: '10.05.03, ellenőrzés: '15.09.11.
Oldal módosítás

auto.lapozz.hu auto.lapozz.hu Oldal beküldése a Autó, jármű témaoldalra ajanl Lap tetejére lap tetejére

Címoldal | Szöveges hirdetés | Szerkessz egy oldalt | Médiaajánlat

Minden jog fenntartva © ArT deSign Media